Hi, Ik ben Marijke

Mijn pad naar het ondernemerschap

Marijke7-900x1350

Hi, ik ben Marijke,

Na 20 jaar in de detailhandel bij het zelfde bedrijf, heb ik me daar in alle vrijheid kunnen ontwikkelen in het ondernemerschap. En wat ben ik dankbaar dat ik daar zo veel heb mogen ontdekken en leren.

Toen het bedrijf stopte ben ik opzoek gegaan naar iets waar ik de vrijheid kon blijven ervaren en kwam in aanraking met het vak Virtual Assistent (VA) daarmee ondersteun je ondernemers op afstand vanuit je eigen locatie.

Nadat ik de opleiding tot VA heb afgerond ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Werken op tijden dat het mij uitkomt en genieten van de vrijheid om moeder te zijn.

Maar het bouwen van een eigen bedrijf ging niet helemaal vanzelf, ik miste focus en vooral vertrouwen.
Dat maakte dat ik het jaarprogramma  "Online Marketing Expert" heb gevolgd.

"Een van de mooiste dingen die het ondernemerschap mij gebracht heeft is mijn eigen persoonlijke groei."

Omdat de opleiding mij zoveel meer liet nadenken over waar mijn passie ligt, en wat mijn missie is vielen alle puzzel stukjes op zijn plekje.

En het bracht mij direct naar de jaar opleiding tot  Paardencoach. Nu combineer ik mijn passie voor paarden, samen met het ondernemerschap.

Ik vind het zo belangrijk om vrouwen/ moeders in hun kracht te zetten, zodat ze groeien in hun zelfvertrouwen en daardoor hun dromen durven waar te maken. En keuzes durven maken waar ze gelukkig van worden.

Door de paardencoaching kun je sneller jouw pad volgen, doordat je bewust wordt en je leert vertrouwen op jouw eigen intuïtie. Ga je jezelf nog beter kennen en ontdek je jouw unieke rijkdom.

family

Wil jij ontdekken waar jouw kracht zit en jouw dromen waar maken?

Zeg ja tegen jezelf en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Download mijn GRATIS e-book

"7 Geheimen om succesvol te starten met jouw bedrijf"
En ontdek hoe jij de eerste stappen zet om jouw wensen en doelen te realiseren.

Direct contact opnemen?

Mail naar info@back-to-business.nl
Of bel Marijke op 06-10060740

Scroll naar boven