Marijke Kamp

Van droom naar werkelijkheid

Marijke7-900x1350

19 jaar in loondienst bij het zelfde bedrijf,  ik wist dat het met mijn loyaliteit zeker wel goed zat.
Ik ben in het bedrijf gegroeid en heb ik me daar mogen ontwikkelen en heel veel mogen ontdekken en leren.

Ook mocht ik moeder worden en dan pas kom je echt in een andere wereld terecht en worden je kinderen prioriteit. Ik fascineerde me vaak over de leerbaarheid en de groei ontwikkeling die kinderen doormaken.

Ik kwam in aanraking met het ondernemerschap Virtual Assistent (VA) daarmee ondersteun je ondernemers op afstand vanuit je eigen locatie.Toen ik deze stap eenmaal heb genomen is er een wereld voor mij open gegaan. Werken op tijden dat het uitkomt en meer vrijheid creëren.

 

"Een van de mooiste dingen die het ondernemerschap mij gebracht heeft is mijn eigen persoonlijke groei."

Nu investeer ik in opleidingen, cursussen, trainingen, workshops, coaching-sessies voor mijn persoonlijke en zakelijke groei ontwikkeling.

Ik wist altijd al dat ik ondernemer wilde worden. Maar in wat en hoe dan precies?

Wat wil ik het allerliefste doorgeven aan mijn kinderen?
Blijf loyaal aan je eigen dromen. Kom uit je comfortzone en ga het gewoon doen.
Pak je dromen vast en maak ze visueel, ontdek hoe belangrijk ze voor je zijn, maak je doelen overzichtelijk en concreet. Werk het uit in een maandplanning vanuit daar maak je een weekplanning en helder wat je To do's zijn.

Zelfreflectie is de mooiste spiegel om inzicht te krijgen in waar je staat, gebruik die spiegel is mijn advies. Stel jezelf de juiste vragen en beantwoord deze eerlijk.

Dan kun je van droom naar werkelijkheid...

family

Wil jij ontdekken waar jouw kracht zit en jouw dromen waar maken?

Zeg ja tegen jezelf en neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek.

Download mijn GRATIS e-book

"7 Geheimen om succesvol te starten met jouw bedrijf"
En ontdek hoe jij de eerste stappen zet om jouw wensen en doelen te realiseren.

Direct contact opnemen?

Mail naar info@back-to-business.nl
Of bel Marijke op 06-10060740

Scroll naar top