Start-Up Coach

Droom jij van een eigen Online Bedrijf? Wil je werken op de tijden dat het jou het beste uitkomt? Wil je gezin en privé meer in balans? Wil je leven met meer vrijheid? Ben jij ambitieus  en wil je jouw talenten 100% benutten?
Zoek jij voldoening, plezier en meer uitdaging?

Dan nodig ik  je  heel graag uit het maximale uit jezelf te halen en meer  impact en grip te hebben in de Start naar het Online Ondernemerschap.

Online Ondernemer worden is de toekomst!  Je kiest zelf waarin jij je specialiseert en je wordt een expert  die zelfstandig op jouw vakgebied ondernemers ondersteund. Het voordeel is dat jij onder je eigen voorwaarden werkt en daardoor is het ideaal in combinatie met het  gezin en je privé leven.  Je ontwikkeld, je bent zelfstandig en je denkt en groeit mee met je klant en daarmee wordt je een waardevolle aanvulling en onmisbaar en dat geeft voldoening!

Als Start-up Coach doe ik niets liever dan samen met jou aan de slag gaan om een succesvol online bedrijf op te zetten.  Zelf heb ik het ook mogen ervaren om meer plezier, uitdaging, ontwikkeling en vrijheid in het ondernemerschap te vinden en kansen te pakken. En dat gun ik jou ook!

Marijke1-460x690

Download mijn GRATIS e-book

"7 Geheimen om succesvol te starten met jouw bedrijf"
En ontdek hoe jij de eerste stappen zet om jouw wensen en doelen te realiseren.

Direct contact opnemen?

Mail naar info@back-to-business.nl
Of bel Marijke op 06-10060740

Scroll naar top